Menu
Your Cart

BlackVue DR750S-2CH IR dashcam

BlackVue DR750S-2CH IR dashcam
BlackVue DR750S-2CH IR dashcam
BlackVue DR750S-2CH IR dashcam
BlackVue DR750S-2CH IR dashcam
BlackVue DR750S-2CH IR dashcam
€499,95
Excl. BTW: €499,95
  • Model: BlackVue DR750S-2CH IR dashcam

BlackVue DR750S-2CH IR dashcam

De BlackVue DR750S-2CH IR dashcam is de vernieuwde versie van de populaire BlackVue DR650S-2CH IR, deze dashcam is geliefd bij bestuurders die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit dashcam. Door zijn vele ingebouwde functies en strakke design is dit een dashcam die perfect in het interieur van uw auto past. De extra camera die gericht is op uw interieur is hier speciaal voor ontworpen en filmt dankzij infrarood licht perfect het interieur van uw auto.


Beeldopname

De blackVue DR750S-2CH IR dashcam heeft een Full HD front camera om alles voor u op de weg haarscherp vast te leggen. De beelden worden in 60 frames per seconden en met een beeldhoek van 139 graden vastgelegd, hierdoor mist u niets op de beelden die de dashcam gemaakt heeft. De tweede camera van deze DR750S-2CH IR maakt Full HD beelden van wat er in uw auto gebeurt met 30fps. Zo kunt u niet alleen terug zien wat er voor u op de weg gebeurde maar ook wat er afspeelt in uw interieur.


3 opnamefuncties

De BlackVue DR750S-2CH IR dashcam beschikt over 3 opnamefuncties; normaal, gebeurtenis en parkeermodus. Standaard staat de dashcam in de normale modus. Maakt de auto een abnormale versnelling door bijvoorbeeld een aanrijding of harde remactie dan zal de G-sensor geactiveerd worden en de dashcam in gebeurtenis modus springen. Parkeert u ergens de auto dan kunt u de parkeermodus aanzetten (alleen mogelijk in combinatie met de BlackVue Magic Pro). De parkeermodus zorgt er samen met de G-logger voor dat de dashcam beeldopnames maakt als er beweging om uw auto wordt geconstateerd.


BlackVue app

Met de Blackvue DR750S-2CH IR kunt u verbinding maken met de BlackVue app middels de ingebouwde Wi-Fi. De BlackVue app maakt het mogelijk om uw smartphone of tablet rechtstreeks te verbinden met de dashcam en maakt het mogelijk om live beelden af te spelen en gemaakte beelden direct terug te kijken op uw Smartphone (Android & iOS). De BlackVue app maakt het ook mogelijk om de instellingen van de dashcam aan te passen, u hoeft de dashcam dus niet uit de auto te halen om uw voorkeuren aan te passen. Het is wel mogelijk om de dashcam uit de auto te halen en aan de speciale BlackVue Viewer software te koppelen op uw computer (Windows & Mac).


GPS gegevens

Met de GPS functie in de DR750S-2CH IR dashcam worden extra gegevens aan de dashcam toegevoegd zoals; tijd, snelheid en locatie. De beelden die uw dashcam maakt zijn met de GPS gegevens completer en dienen als waarheidsgetrouwd bewijs bij een eventuele aanrijding of (onterechte) boete.

De GPS functionaliteiten waarover de DR750S-2CH IR beschikt maken de dashcam ook een geschikte aanvulling in de auto om uw sportieve ritten vast te leggen. Bekijk de fantastische bergweggetjes die je hebt afgelegd nog een keer terug inclusief snelheid en locatie, zo kun je thuis nog een keer genieten van de mooie route en precies zien waar je gereden hebt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed