Menu
Your Cart

BlackVue DR750SS-2CH dashcam TRUCK

BlackVue DR750SS-2CH dashcam TRUCK
BlackVue DR750SS-2CH dashcam TRUCK
€519,95
Excl. BTW: €519,95
  • Model: BlackVue DR750SS-2CH dashcam TRUCK

BlackVue DR750SS-2CH dashcam TRUCK

De BlackVue DR750S-2CH TRUCK dashcam is speciaal ontworpen voor gebruik in een vrachtwagen of camper. De BlackVue DR750S is geschikt om als normale dashcam tegen de voorruit van een voertuig te plaatsen, deze is net als de andere BlackVue dashcams van zeer hoge kwaliteit. De achtercamera van de BlackVue DR750S-2CH TRUCK is speciaal ontworpen voor gebruik op grotere voertuigen en is waterbestendig.

 

Beeldopname

De beeldopname van de BlackVue DR750S-2CH TRUCK gebeurt in verbluffende Full HD kwaliteit, de opnames van de achter camera gebeuren in dezelfde Full HD Kwaliteit. Door alles rondom in Full HD vast te leggen mist u niets op de gemaakte beelden. Alle opnames gebeuren met 60 frames per seconden wat u soepele beelden oplevert (30fps achter). Een beeldhoek van 129 graden waarover de voor camera beschikt draagt bij aan een ruime blik op de weg voor u. De achter camera is voorzien van ingebouwde infrarood verlichting waarmee de camera ook in het donker u van beeld voorziet.

 

Ingebouwde GPS en Wi-Fi

De BlackVue DR750S-2CH TRUCK beschikt over ingebouwde GPS en Wi-Fi. De ingebouwde GPS ontvanger zorgt er voor dat locatie, tijd en snelheid aan de gemaakte beelden worden toegevoegd, hiermee heeft u waarheidsgetrouw bewijs als u betrokken raakt bij een ongeval of andere verkeerssituatie waar discussie over kan ontstaan. De ingebouwde Wi-Fi laat u de dashcam koppelen met uw telefoon middels de gratis te downloaden BlackVue app. Via deze app kunt u beelden terugzien en de instellingen van de dashcam wijzigen.

 

3 opnamefuncties

De BlackVue DR750S-2CH TRUCK dashcam beschikt over 3 opnamefuncties; normaal, gebeurtenis en parkeermodus. Standaard staat de dashcam in de normale modus. Maakt de auto een abnormale versnelling door bijvoorbeeld een aanrijding dan zal de G-sensor geactiveerd worden en de dashcam in gebeurtenis modus springen. Parkeert u ergens de auto dan kunt u de parkeermodus aanzetten (alleen mogelijk in combinatie met de BlackVue Magic Pro). De parkeermodus zorgt er samen met de G-logger voor dat de dashcam beeldopnames maakt als er beweging om uw auto wordt geconstateerd.

 

Montage

De montage van de BlackVue DR750S-2CH TRUCK gebeurt middels een houder die u met dubbelzijdige tape aan de voorruit bevestigt, hiermee bent u verzekerd van een duurzame montage aan de voorruit. De dashcam wordt geleverd met een vijftal kabelgeleiders waarmee u de voedingskabel in het interieur kunt plaatsen. De voeding kan aangesloten worden op 12 of 24 volt via de meegeleverde voedingskabel.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed