Menu
Your Cart

Mi50 Klasse 4/5 Voertuigvolgsysteem

Mi50 Klasse 4/5 Voertuigvolgsysteem
Mi50 Klasse 4/5 Voertuigvolgsysteem
€678,00
Excl. BTW: €678,00
  • Model: Mi50 Klasse 4/5 Voertuigvolgsysteem

De Mi50 is een compleet systeem voor voertuigbeveiliging en wagenparkbeheer. Dit systeem kan gebruikt worden om uw voertuig te beveiligen, op te sporen en live te volgen. Maar ook voor rittenregistratie, rijstijlanalyse. Kortom, alles wat u nodig heeft om zorgeloos en veilig te rijden. De Mi50 staat voor kwaliteit, snelheid en gemak. De Mi50 is niet voor niets door vele auto-importeurs in Nederland in het assortiment opgenomen.

SCM gecertificeerd Klasse Voertuigvolgsysteem

De Mi50 is een voertuigvolgsysteem en in combinatie met de MiBlock een SCM gecertificeerd Klasse Voertuigvolgsysteem. Deze beveiligingklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn.

 

Met de Mi50 en MiBlock voldoet u aan alle gestelde officiële eisen, automatische meldingen bij verplaatsing van het voertuig/object zonder dat het contact aan is en automatische blokkade in het geval van jamming detectie. Daarnaast is koppeling met de PAC (Particuliere Alarm Centrale) onderdeel van onze dienstverlening.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed