Menu
Your Cart

BlackVue DR900S-1CH Cloud dashcam

BlackVue DR900S-1CH Cloud dashcam
BlackVue DR900S-1CH Cloud dashcam
BlackVue DR900S-1CH Cloud dashcam
BlackVue DR900S-1CH Cloud dashcam
BlackVue DR900S-1CH Cloud dashcam
€469,95
Excl. BTW: €469,95
  • Model: BlackVue DR900S-1CH Cloud dashcam

BlackVue DR900S-1CH Cloud dashcam

Het nieuwe topmodel van de BlackVue familie is er, de BlackVue DR900S-1CH. De DR900 serie  geeft u als enige BlackVue de mogelijkheid om beelden in verbluffende 4K kwaliteit op te nemen. De BlackVue biedt u alle functionaliteiten die een dashcam u kan bieden en zorgt voor gemak en betrouwbaarheid. Het strakke design van de BlackVue gaat perfect samen met uw interieur en laat u zonder zorgen alles opnemen wat er op de weg gebeurt.


Beeldopname

De blackVue DR900S-1CH Cloud dashcam heeft een verbluffende 4K UHD front camera om alles voor u op de weg haarscherp vast te leggen. De beelden worden in max. 60 frames per seconden en met een beeldhoek van 162 graden deze brede kijkhoek geeft u blik over alles wat er op de weg voor u gebeurt. Zo kunt u alles wat er onderweg gebeurt in perfecte kwaliteit terug kijken.

 

Verbluffende 4K opnamekwaliteit

De BlackVue DR900S-1CH laat u het verbluffende 4K ervaren, beelden maken zonder compromissen te hoeven sluiten. De 8 megapixel 4K UHD sensor neemt 4 maal zo veel pixels op dan in Full HD. In combinatie met de hoge sluitertijd is beelden pauzeren en inzoomen een nieuwe ervaring. De details die zo cruciaal zijn voor de bewijsvoering worden eindelijk vastgelegd met 4K.

Nieuwe STARVIS Beeldsensor

De BlackVue DR900S-1CH maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde STARVIS beeldsensor. Deze STARVIS beeldsensor zorgt met 60 Frames (bij Full HD) per seconde voor extreem vloeiende beelden en laat u veel gemakkelijker kentekens en details zien als u de beelden terug kijkt. Wanneer u filmt in 4K neemt de dashcam op met 30 frames per seconde.

Een groot voordeel van de geheel vernieuwde STARVIS beeldsensor is zijn mogelijkheid om in donkere omstandigheden alles vast te leggen wat op de weg gebeurt. In combinatie met de Night Vision is er geen dashcam die u zo goed voorziet van beelden in het donker dan de BlackVue DR9000S-1CH. 

Verbeterde opnametijd

Met hogere resolutie komen ook grotere bestandsformaten, niet met de nieuwste techniek van BlackVue. Met de nieuwste compressietechnieken zorgt BlackVue ervoor dat de opnametijd in 4K gelijk blijft aan de opnametijd in Full HD.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed