Menu
Your Cart

BlackVue DR750S-1CH Cloud dashcam

BlackVue DR750S-1CH Cloud dashcam
BlackVue DR750S-1CH Cloud dashcam
BlackVue DR750S-1CH Cloud dashcam
BlackVue DR750S-1CH Cloud dashcam
BlackVue DR750S-1CH Cloud dashcam
€319,95
Excl. BTW: €319,95
  • Model: BlackVue DR750S-1CH Cloud dashcam

BlackVue DR750S-1CH Cloud dashcam

Het nieuwe topmodel van de BlackVue familie is er, de vernieuwde BlackVue DR750S-1CH. De dashcam is op alle vlakke verbeterd en garandeert u van perfecte beelden onder alle omstandigheden. De BlackVue biedt u alle functionaliteiten die een dashcam u kan bieden en zorgt voor gemak en betrouwbaarheid. Het strakke design van de BlackVue gaat perfect samen met uw interieur en laat u zonder zorgen alles opnemen wat er op de weg gebeurt.


Beeldopname

De blackVue DR750S-1CH Cloud dashcam heeft een Full HD front camera om alles voor u op de weg haarscherp vast te leggen. De beelden worden in 60 frames per seconden en met een beeldhoek van 139 graden vastgelegd dit is 10 graden meer dan het vorige model de BlackVue DR650S-1CH.  Zo kunt u alles wat er onderweg gebeurt in perfecte kwaliteit terug kijken.

 

Nieuwe STARVIS Beeldsensor

De BlackVue DR750S-1CH maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde STARVIS beeldsensor. Deze STARVIS beeldsensor zorgt met 60 Frames per seconde voor extreem vloeiende beelden en laat u veel gemakkelijker kentekens en details zien als u de beelden terug kijkt. 

Een groot voordeel van de geheel vernieuwde STARVIS beeldsensor is zijn mogelijkheid om in donkere omstandigheden alles vast te leggen wat op de weg gebeurt. In combinatie met de Night Vision is er geen dashcam die u zo goed voorziet van beelden in het donker dan de BlackVue DR750S-1CH. 


3 opnamefuncties

De DR750S-1CH Cloud dashcam beschikt over 3 opnamefuncties; normaal, gebeurtenis en parkeermodus. Standaard staat de dashcam in de normale modus. Maakt de auto een abnormale versnelling door bijvoorbeeld een aanrijding of harde remactie dan zal de G-sensor geactiveerd worden en de dashcam in gebeurtenis modus springen. Parkeert u ergens de auto dan kunt u de parkeermodus aanzetten (alleen mogelijk in combinatie met de BlackVue Magic Pro). De parkeermodus zorgt er samen met de G-logger voor dat de dashcam beeldopnames maakt als er beweging voor uw auto wordt geconstateerd. 


BlackVue app

De BlackVue DR750S-1CH Cloud dashcam kunt u verbinden met de BlackVue app middels de ingebouwde Wi-Fi. De BlackVue app maakt het mogelijk om uw smartphone of tablet rechtstreeks te verbinden met de dashcam en maakt het mogelijk om live beelden af te spelen en gemaakte beelden direct terug te kijken op uw Smartphone (Android & iOS). De BlackVue app maakt het ook mogelijk om de instellingen van de dashcam aan te passen, u hoeft de dashcam dus niet uit de auto te halen om uw voorkeuren aan te passen. Het is nog wel mogelijk om de dashcam uit de auto te halen en aan de speciale BlackVue Viewer software te koppelen aan uw computer (Windows & Mac).


GPS gegevens

Met de GPS functie in de DR750S-1CH Cloud dashcam worden extra gegevens aan de dashcam toegevoegd zoals; tijd, snelheid en locatie. De beelden die uw dashcam maakt zijn met de GPS gegevens completer en dienen als waarheidsgetrouw bewijs bij een eventuele aanrijding of (onterechte) boete.

De GPS functionaliteiten waarover de DR750S-1CH Cloud beschikt maken de dashcam ook een geschikte aanvulling in de auto om uw sportieve ritten vast te leggen. Bekijk de fantastische bergweggetjes die je hebt afgelegd nog een keer terug inclusief snelheid en locatie, zo kun je thuis nog een keer genieten van de mooie route en precies zien waar je gereden hebt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed