Menu
Your Cart

BlackVue DR750LW-2CH dashcam

BlackVue DR750LW-2CH dashcam
BlackVue DR750LW-2CH dashcam
BlackVue DR750LW-2CH dashcam
BlackVue DR750LW-2CH dashcam
BlackVue DR750LW-2CH dashcam
BlackVue DR750LW-2CH dashcam
BlackVue DR750LW-2CH dashcam
€389,95
Excl. BTW: €389,95
  • Model: BlackVue DR750LW-2CH dashcam

BlackVue DR750LW-2CH LCD dashcam

De nieuwste BlackVue dashcam met LCD touchscreen is een perfecte toevoeging aan de uitrusting van uw auto.  De DR750LW-2CH heeft alle functies die u nodig heeft zoals, twee Full HD camera’s (voor + achter), Wi-Fi, Picture-in-Picture weergave en een groot touchscreen scherm waarop u de dashcam kunt bedienen. Hiermee is de DR750LW-2CH met recht het top model van de BlackVue serie.
 

Beeldopname van de dashcam

BlackVue staat bekend om zijn uitstekende beeldkwaliteit en dat is bij de DR750LW-2CH niet anders, de twee Full-HD camera’s waarover de DR750LW-2CH beschikt zorgen voor haarscherpe beelden. De 146 graden lens van de voorste camera zorgt voor een grote kijkhoek waardoor u niets mist. Het filmen gebeurt met 30 frames per seconden en zorgt er voor dat de dashcam vloeiende beelden maakt die niet haperen.
 

4inch LCD display

De DR750LW-2CH dashcam is voorzien van een groot LCD display waarop u alle functies van de dashcam kunt bedienen en makkelijk de instellingen van de dashcam kunt wijzigen. Het grote scherm maakt het mogelijk de DR750LW-2CH als achteruitrijcamera te gebruiken door de Full HD beelden die de achter camera maakt op het display te tonen. Het intelligente PIP systeem (Picture in Picture) maakt het mogelijk om de beelden van zowel voor als achter de auto tegelijk op het display te tonen.
 

BlackVue app

Met de Blackvue DR750LW-2CH kunt u verbinding maken met de BlackVue app middels de ingebouwde Wi-Fi. De BlackVue app maakt het mogelijk om uw smartphone of tablet rechtstreeks te verbinden met de dashcam en laat u live beelden afspelen en gemaakte beelden direct terug kijken op uw Smartphone (Android & iOS). De BlackVue app maakt het ook mogelijk om de instellingen van de dashcam aan te passen op de BlackVue app. Het is ook mogelijk om de dashcam uit de auto te halen en aan de speciale BlackVue Viewer software te koppelen op uw computer (Windows & Mac) als u thuis in alle rust de instellingen van de dashcam wilt aanpassen.
 

4 opnamefuncties

De BlackVue DR750LW-2CH beschikt over 4 opnamefuncties; Constante opname, handmatige opname, event opname en parkeermodus. De constante opname staat standaard geactiveerd, de handmatige opname bedient u met een tik op het scherm waarna de dashcam op uw commando wel of niet filmt, de event opname zorgt in samenwerking met de G-shock meter dat beelden rondom een ongeval veilig op de dashcam worden opgeslagen en de parkeermodus zorgt er voor dat de dashcam beeld opneemt als er beweging wordt geconstateerd rondom uw geparkeerde auto

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed