Menu
Your Cart

BlackVue DR590W-2CH Dual 32gb Wifi dashcam

BlackVue DR590W-2CH Dual 32gb Wifi dashcam
BlackVue DR590W-2CH Dual 32gb Wifi dashcam
BlackVue DR590W-2CH Dual 32gb Wifi dashcam
BlackVue DR590W-2CH Dual 32gb Wifi dashcam
BlackVue DR590W-2CH Dual 32gb Wifi dashcam
€299,00
Excl. BTW: €299,00
  • Model: BlackVue DR590W-2CH Dual 32gb Wifi dashcam

BlackVue DR590W-2CH Dual 32gb Wifi dashcam

- 2x SONY Starvis
- Wifi ingebouwd
- Optionele GPS
- Met 32gb MicroSD

De BlackVue DR590W-2CH Wifi is het instapmodel Wifi dashcam van BlackVue met achtercamera. De DR590W-2CH Wifi filmt zowel voor als achter met 1080p FullHD video's in 30fps. Door de Wifi functie kan de dashcam eenvoudig worden verbonden met telefoon of tablet en beelden worden bekeken, instellingen worden gewijzigd en updates worden geïnstalleerd. De BlackVue DR590W-2CH Wifi is bovendien uitbreidbaar met een optionele GPS module en wordt standaard geleverd met 32gb BlackVue MicroSD kaart.

BlackVue Wifi

De DR590W-2CH Wifi is uitgerust met handige Wifi functie. Via deze Wifi kan de dashcam worden verbonden met elke telefoon of tablet. De BlackVue app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Via de app kunnen beelden worden bekeken en instellingen eenvoudig worden gewijzigd. Ook kunnen via de App firmware updates worden uitgevoerd, dat werkt een stuk eenvoudiger dan via de SD kaart.

Let op: Wifi is enkel toegankelijk binnen een straal van ongeveer 10 meter van de dashcam. Deze functie staat los van de Cloud service op afstand zoals bij de BlackVue DR750S en DR900S en worden bij dit model niet ondersteund.

SONY Starvis 2.1M sensor

De SONY Starvis beeldsensor in deze BlackVue DR590W-2CH staat garant voor de beste beeldkwaliteit. Met name in het donker presteert deze DR590W-2CH daarom beter dan veel andere dashcams. Hij filmt in 60fps waardoor de video's bovendien erg vloeiend zijn.

Neem ook achter de auto op

Doordat de DR590-2CH wordt geleverd met extra achtercamera kan ook achter de auto worden op worden genomen met deze dashcam. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden met de voorste dashcam. De beelden worden tegelijk opgeslagen op de MicroSD kaart.

Automatische gebufferde parkeerstand

De BlackVue DR590W-2CH heeft een ingebouwde automatische parkeerstand waarmee je zonder moeite de auto kunt beveiligen als deze geparkeerd staat. De BlackVue merkt a.d.h.v. de G-sensor en bewegingen wanneer de auto geparkeerd staat en schakelt in dat geval na 5 minuten de parkeerstand in. In de parkeerstand staat de dashcam op stand-by. Zodra een beweging of trilling wordt waargenomen wordt een video van 1 minuut opgeslagen die nét voor het incident dat de trigger veroorzaakte begint. Op deze manier worden alle belangrijke gebeurtenissen tijdens het parkeren opgeslagen. 

Wanneer je weer gaat rijden wordt de parkeerstand automatisch uitgeschakeld zodat de normale opname kan beginnen. De dashcam geeft op dat moment een signaal wanneer tijdens het parkeren incidenten hebben plaatsgevonden zodat belangrijke video's tijdig kunnen worden veiliggesteld. 

Let op: Voor het gebruik van de parkeerstand is een BlackVue Power Magic Pro óf Battery pack nodig om te camera te voorzien van stroom wanneer het contact van de auto is uitgeschakeld.

Optionele GPS module

Door gebruik te maken van de optionele G1E GPS module van BlackVue wordt de snelheid en de coördinaten van alle opnames bijgehouden. Deze externe GPS module is handig weg te werken door de sticker montage zodat hij nauwelijks opvalt in de auto.

Night Vision

Deze BlackVue DR590W-2CH is uitgerust met de Sony Starvis beeldsensor die de beste prestaties in het donker garandeert. De Sony Starvis beeldsensor neemt zelfs bij weinig licht zeer heldere en gedetailleerde videos op zodat je niets hoeft te missen.

Indicatie- en beveiliging LED

De BlackVue DR590W-2CH is uitgerust met een handige indicatie LED die tevens als beveiliging dient. De LED geeft de status van de opname en het eventuele GPS signaal aan en kan tijdens het parkeren dienen als beveiliging om te laten zien dat de auto wordt beveiligd. De LED kan desgewenst worden uitgeschakeld bij de instellingen. 

256gb MicroSD support

De BlackVue DR590W-2CH wordt standaard geleverd met een 32gb MicroSD kaart van BlackVue, maar hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Met de standaard 32gb kaart kan zo'n 5 tot 8 uur in FullHD 60fps worden opgenomen. 256gb geeft je de ruimte om tot wel 64 uur in FullHD 60fps op te nemen.

Bij Allcam leveren we altijd de BlackVue versie met 32gb met als optie om een grotere capaciteit Micro SD kaart aan te schaffen. Deze SD kaart wordt dan extra geleverd naast de 32gb BlackVue kaart.

360˚ draaibaar

De dashcams van BlackVue kunnen allemaal 360˚ verticaal worden gedraaid zodat ze optimaal kunnen worden gepositioneerd. De dashcam kan hierdoor desgewenst ook naar binnen worden gericht om het interieur van de auto te filmen.

Multifunctionele knop

De DR590W-2CH is uitgerust met de handige Microfoon en Format knop waarmee de microfoon eenvoudig kan worden aan- en uitgezet en de SD kaart eenvoudig kan worden geformatteerd in de camera.

139˚+ 140˚ kijkhoek

De kijkhoek van deze BlackVue DR590W-2CH is 139˚ diagonaal aan de voorkant en 140˚ aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat een groot gedeelte rondom de auto wordt opgenomen. 

Stembegeleiding

De DR590W-2CH geeft middels de stembegeleiding altijd aan als veranderingen optreden in de opnames. Op deze manier hoef je niet meer naar de dashcam om te kijken en weet je zeker dat hij aan het opnemen is. 

Auto start

De BlackVue DR590W-2CH dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De BlackVue DR590W-2CH heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met één druk op het scherm. 

Datum/Tijd/Kenteken watermerk

De datum, tijd en het kenteken kunnen onderin elke video worden weergeven zodat later kan worden aangetoond wanneer en met welk voertuig bepaalde opnames zijn gemaakt. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn bij het beoordelen van situaties en het bepalen van de schuldvraag voor politie en/of verzekering.

BlackVue PC en MAC software

De handige en gratis verkrijgbare BlackVue software voor PC en Mac maakt het bekijken van de beelden erg eenvoudig. Ook extra gegevens zoals GPS en G-sensor activiteit zijn in te zien samen met de video's.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed