Menu
Your Cart

PIONEER MVH-S320BT

PIONEER MVH-S320BT
PIONEER MVH-S320BT
€95,00
Excl. BTW: €78,51
  • Model: PIONEER MVH-S320BT

PIONEER MVH-S320BT

1 DIN – 2 x PHONE
BT – SMARTSYNC

PIONEER MVH-S320BT: 1-DIN-ontvanger met Bluetooth, rode verlichting, USB, Spotify, Pioneer Smart Sync-app en ondersteuning voor Android-apparaten.

Deze 1-DIN-Bluetooth-ontvanger tilt audioprestaties en connectiviteit naar een hoger niveau, Toch blijft het apparaat erg makkelijk te gebruiken en bedienen dankzij zijn handige scherm en grote Rotary Commander.
Met Bluetooth-connectiviteit kunt u op een veilige en handige manier handenvrij bellen alsook draadloos muziek streamen vanop uw smartphone. Dankzij de unieke Advanced Sound Retriever-technologie van Pioneer zal de geluidskwaliteit zo dicht mogelijk de originele opnamekwaliteit benaderen. U kunt zelfs twee Bluetooth-telefoons tegelijk verbinden.
Smartphonegebruikers kunnen gewoon hun Android-smartphone draadloos aansluiten (via Bluetooth) en genieten van Spotify (zowel voor gebruikers van Spotify Free als Premium) of de Pioneer Smart Sync-app, die de smartphone meteen naar een hoger niveau tilt.
Vergis u niet, de MVH-S320BT is een zeer hoogwaardig audiosysteem voor in de auto. Het leest FLAC-bestanden, is uitgerust met een 13-bands grafische EQ, 2 RCA pre-outs en een geïntegreerde MOSFET 50Wx4-versterker. Dit alles maakt van de MVH-S320BT de perfecte reisgezel.


– 1DIN Short Chassis Mechaless
– Bluetooth x 2
– USB
– White display and red button illumination
– Smart Sync

– WMA/MP3
– Bluetooth Handsfree&Audio Streaming
– Made for iPhone&iPod, Android media access
– Front USB-in

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed