Menu
Your Cart

Bearlock beveiliging

Bearlock beveiliging
Bearlock beveiliging
€0,00
Excl. BTW: €0,00
  • Model: Bearlock beveiliging

Bearlock


Bearlock is een van de veiligste oplossingen om de auto te beveiligen tegen diefstal. Bearlock is geen oplossing voor inbraak waarbij navigaties, airbags e.d. gestolen worden. Bearlock is een mechanisch slot wat de versnellingsbak blokkeert. Bearlock is afkomstig uit de camper wereld en wordt tegenwoordig ook in luxe personenauto's gebouwd zoals BMW, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, etc.

bearlock inbouwen


Hoe werkt het?

bearlock voorbeeld
Om de versnellingsbak komt een stalen beschermkap te zitten welke een vergrendeling maakt voor het schakelmechanisme. Doordat een pen door de schakelstang gaat kan de versnelling niet meer veranderd worden en kan er dus met de auto niet meer aangereden worden. Bij handschakel auto's wordt de blokkeer versnelling in zijn achteruit op slot gezet.

De stalen constructie om het schakelmechanisme wordt vast gezet met breekbouten, zodat deze ook niet zomaar losgemaakt kan worden. Bearlock is een perfecte oplossing als de auto absoluut niet meer verplaatst mag worden zonder toestemming.


Bearlock combineren met autoalarm


Let op; Bearlock  is geen vervanger voor een autoalarm, want Bearlock beveiligd de auto alleen extra tegen diefstal. Diefstal is niet hetzelfde als inbraak, waarbij een alarmsysteem het beste is. Tevens dient de bearlock handmatig erop gezet te worden, waarbij een autoalarm automatisch gaat. De kans om het te vergeten is groter. Wanneer de auto echt beveiligd moet worden raden wij aan een Bearlock te combineren
met een autoalarm klasse 23 of 5. Hiermee is de auto echt optimaal beveiligd.


Past deze op mijn auto?

Bearlock heeft voor de meeste auto's een oplossing. U kunt de Bearlock hier bestellen en zoeken wij de best passende oplossing.


Prijs op aanvraag

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed