Menu
Your Cart

Boxmore Audio upgrade BMW DSP Inclusief Montage

Boxmore Audio upgrade BMW DSP Inclusief Montage
Boxmore Audio upgrade BMW DSP Inclusief Montage
€1.499,00
Excl. BTW: €1.238,84
  • Model: Boxmore Audio upgrade BMW DSP Inclusief Montage

BMW Audio Upgrades

Onze Audio Upgrades zijn speciaal ontwikkeld voor uw BMW en zijn 100% pasklaar. Geniet ook van superieur geluid, meer dynamiek en krachtige laagweergave.
Gladen_Boxmore_BMW_Audio_Pakket

Slecht Geluid in uw BMW?


BMW biedt af fabriek maar liefst vier verschillende audio systemen aan. Elk audio systeem moet beter presteren dan het goedkopere alternatief, waardoor er op het standaard systeem extra bezuinigd wordt. Zo wordt een BMW met het standaard audio systeem "Stereo" afgeleverd zonder tweeters en worden er kleinere basluidsprekers geplaatst dan in de duurdere systemen. Het resultaat is dof geluid en beperkte dynamiek. Wordt het volume vervolgens wat verder open gedraaid, dan is de teleurstelling compleet.
BMW OEM Speakers vs. Gladen Boxmore
GLADEN BOXMORE | BMW GT
Het BMW GT systeem is de meest betaalbare upgrade maar desondanks een aanzienlijke verbetering op het standaard systeem. Compleet met zes luidsprekers, versterker, plug & play bekabeling en akoestisch dempingsmateriaal.
 
GLADEN BOXMORE | BMW DSP
Het interieur en de plaatsing van de luidsprekers in de auto hebben een substantiële invloed op de muziekweergave. De nadelige effecten hiervan zijn grotendeels te compenseren middels een vakkundig geprogrammeerde Digitale Sound Processor (DSP). Door adequaat gebruik van digitale looptijdcorrectie, equalisers en actieve crossovers laten onze sound engineers het audio systeem perfect aansluiten op de akoestiek van de auto. Het resultaat is een kristalheldere, natuurgetrouwe weergave van stemmen en instrumenten.
 
GLADEN BOXMORE | BMW DSP EXTREME
Wat voor de één overkill is, is voor de ander precies genoeg. Liefhebbers van ongekende dynamiek en maximaal volume kiezen voor het DSP EXTREME systeem. Dankzij meer vermogen en zwaarder belastbare woofers heeft u de beschikking over snaar strakke, oorverdovende bassen.
BMW Audio Upgrades Vergelijken

Pasklare BMW Luidsprekers

Onze pasklare luidsprekers zijn ontwikkeld om perfect te integreren in het interieur van uw BMW, zowel optisch als akoestisch. We gebruiken een mix van hoogwaardige en traditionele materialen in een bewezen recept. Het resultaat is een transparante en natuurlijke weergave van het geluid dat bovendien krachtig en gedetailleerd is.

Pasklare BMW Luidsprekers

Briljante hoge tonen

In onze Audio Upgrades voor BMW maken we gebruik van een “soft-dome” tweeter voor gedetailleerde en sprankelende hoge tonen. Dankzij de gewoven dome en het uitgekiende ontwerp speelt deze tweeter lineair over een grote bandbreedte. Bovendien sluit onze tweeter dankzij de perfecte pasvorm naadloos aan op de originele locatie in uw BMW.

Pasvorm tweeter voor BMW

Krachtige Subwoofers


BMW plaatst af fabriek een basluidspreker onder beide voorstoelen, bij het basis audio systeem "Stereo" hebben deze speakers een diameter van 165 mm. Omdat er ruimte is voor grotere woofers ontwikkelde Gladen speciaal voor BMW pasklare woofers met een diameter van 200 mm die bovendien aanzienlijk hoger belastbaar zijn. U geniet daardoor van warm sublaag en gecontroleerde midbassen die ook op hoog volume loepzuiver blijven.
Custom Fit BMW Woofers

Krachtige Versterker


Eén van de grootste knelpunten in het originele audio systeem is de zwakke aansturing. Het beperkte vermogen maar ook het ontbreken van actieve aansturing vormen een grote beperking die niet wordt opgelost door alleen betere luidsprekers te plaatsen. Al onze pakketten zijn daarom standaard uitgerust met een krachtige vier kanaals versterker met ingebouwde actieve crossovers en een continue uitgangsvermogen van tenminste 520 Watt.
BMW Versterker

Perfect Geïntegreerd


Dankzij de Plug & Play BOXMORE inbouwset is ook de bekabeling helemaal pasklaar voor uw BMW. Er hoeft dus nergens in de bekabeling te worden geknipt en fouten bij het aansluiten zijn eveneens uitgesloten. We gebruiken originele BMW connectoren en automotive grade bekabeling voor maximale betrouwbaarheid.     
 
Is uw BMW nog niet voorzien van tweeters in de voorportieren? Dan adviseren wij om bij de BMW dealer de originele kunststof delen te bestellen met daarin het rooster en de voorbereiding voor onze pasklare tweeter. De kosten hiervoor zijn per BMW model verschillend maar liggen meestal rond enkele tientallen euro’s per stuk.
Plug & Play Kabelset voor BMW

Montage

Het monteren van een audio systeem in een moderne BMW is werk voor specialisten. Laat uw GLADEN BOXMORE Audio Upgrade daarom vakkundig monteren door de gespecialiseerde dealer. U krijgt dan bovendien 3 jaar garantie op de totale installatie.

Inbouw BMW Audio Upgrade

Er is een GLADEN BOXMORE audio oplossing leverbaar voor vrijwel elke BMW vanaf modeljaar 2003 (E60 en hoger). Bekijk de compatibiliteitslijst voor de meest actuele modellen. Staat uw model er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

1-Serie E81, E82, E87, E88, F20, F21X1 (E84, F48)               Z4 (E85, E86, E89)
2-Serie F22, F45, F46 X3 (E83, F25*)Mini (F55**, F56**)
3-Serie E90, E91, E92*, E93*, F30, F31, F34       X4 (F26*) 
4-Serie F32*, F33*, F36*, F82, F83X5 (E70**, F15***) 
5-Serie E60, E61, F07, F10, F11, G30*, G31*X6 (E71**, F16***) 
6-Serie E63, F06, F12, F13  
 

* € 100.- Meerprijs voor GT & DSP pakket.
** Past met een lichte modificatie
*** I.c.m. adapterringen, meerprijs € 50.- Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed