Menu
Your Cart

Defa DVS90 Klasse 3 incl 2 autorisatie

Defa DVS90 Klasse 3 incl 2 autorisatie
Defa DVS90 Klasse 3 incl 2 autorisatie
€649,00
Excl. BTW: €649,00
  • Model: DVS90 Klasse 3

DVS90 is een intelligent beveiligingssysteem dat uw auto beschermt tegen diefstal, maar ook tegen het worden ontdaan van onderdelen en waardevolle spullen. Het DVS90-systeem kan worden aangepast aan de meeste voertuigen en modellen, onafhankelijk van uitrustingsniveau en leeftijd.


Statistieken tonen aan dat auto-alarmen een significant preventief effect hebben. Met meer dan 20 jaar ervaring blijft DEFA een Europese marktleider op dit gebied.

Het Alarmsysteem + hellinghoek met autorisatie (voorheen Klasse 3) is een van de modernste SCM alarmen die er bestaat. Dit systeem is geschikt voor elke auto en wordt door ons geleverd met een SCM certificaat.

Wat houdt een Alarmsysteem + hellinghoek met autorisatie (voorheen Klasse 3) in?

Startblokkering 
Noodstroomsirene 
Omtrekbeveiliging  
Interieurbeveiliging
Hellingshoek detectie (verschil met klasse 2)

Omschrijving Alarmsysteem + hellinghoek met autorisatie (voorheen Klasse 3) volgens SCM Certificatie

Alarmsysteem + hellinghoek met autorisatie (voorheen Klasse 3) heeft naast de beveiliging van klasse alarm 2 een aanvullende sabotagesignalering en hellingshoekdetectie. De sirene die voor de akoestische signalering zorgt, bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening. De verbinding tussen de centrale en de sirene vindt plaats via een gecodeerd signaal. Als de draad tussen de sirene en de centrale wordt doorgeknipt, zal de sirene afgaan op de noodstroomvoorziening

Dit alarm wordt geleverd met de door SCM vereiste 2e authorisatie

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed