Menu
Your Cart

Boxmore Audio upgrade Mercedes MB DSP 3D inclusief Montage

Boxmore Audio upgrade Mercedes MB DSP 3D inclusief Montage
Boxmore Audio upgrade Mercedes MB DSP 3D inclusief Montage
€2.299,00
Excl. BTW: €1.900,00
  • Model: Boxmore Audio upgrade Mercedes MB DSP 3D inclusief Montage

Mercedes Audio Upgrade

 
Beter geluid voor uw Mercedes begint hier. Complete pakketten speciaal ontwikkeld voor diverse Mercedes modellen. Geniet van aanzienlijk beter geluid, krachtige basweergave en meer dynamiek. 

Gemaakt voor uw Mercedes

Het verbeteren van de audio installatie in een moderne Mercedes is geen sinecure. Standaard luidsprekers passen simpelweg niet in de bestaande, complex vormgegeven openingen. Niet minder dan twee jaar werd er ontwikkeld aan een drietal pasklare oplossingen speciaal voor uw Mercedes. 

Mercedes Upgrade Versterker

Sprankelende hoge tonen

Het ontbreken van tweeters is de achilleshiel van het standaard audio systeem van Mercedes. De Boxmore tweeters passen zonder aanpassingen in de standaard openingen en zorgen voor een sprankelende, gedetailleerde weergave van de hoge tonen.   

20mm Softdome Tweeters

Pasvorm Subwoofers 

Onze subwoofers zijn niet alleen groter, ze zijn ook hoger belastbaar. Daardoor worden de lage tonen accuraat weergegeven en met een veel groter dynamisch bereik. Of u nu luistert naar snelle beats, een drumsolo of een basgitaar, de lage tonen blijven in naadloze harmonie met de rest van de muziek. Dankzij de 3D geprinte adapters passen de woofers bovendien naadloos op de originele locaties in de voetenruimte van uw Mercedes. 

Subwoofers voor Mercedes

Complete Pakketten

Elk BOXMORE audio pakket wordt compleet geleverd met pasklare luidsprekers, versterker, kabelboom en dempingsmateriaal. Gemaakt voor uw Mercedes en daardoor relatief snel te monteren, zonder ingrijpende aanpassingen aan uw auto. Hierdoor bespaart u op de kosten voor de montage en bent u verzekerd van het optimale resultaat.

Mercedes Audio Upgrade Pakketten

Montage

Het monteren van een audio systeem voor Mercedes is werk voor specialisten. Laat uw GLADEN BOXMORE Audio Upgrade daarom vakkundig monteren door een van de gespecialiseerde dealers in uw regio. U krijgt dan bovendien 3 jaar garantie op de totale installatie.

Model Uitvoering Code Bouwjaar 
C-KlasseLimousineW2052014 >
 EstateS2052014 >
E-KlasseLimousineW2132016 >
 EstateS2132016 >
 Coupe*C2382017 >
 Cabriolet*A2382017 >
GLC X2532015 >
 Coupé C2532015 >

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed