Menu
Your Cart

Installcards

Emphaser ESP-DM3 – Rol van 2000 x 460mm. Dit dempingsmateriaal is een product waardoor je de meest duidelijke en gedetailleerde geluidsverbetering krijgt bij het afspelen van muziek, een gigantische upgrade met minimale kosten.Geoptimaliseerd in gewicht, verbeterd dit composietmateriaal het voertuig..
€59,00
Excl. BTW:€48,76
Zoals afgesproken bij deze de aanbetaling AUDI..
€200,00
Excl. BTW:€165,29
Zoals afgesproken bij deze de aanbetaling voor vw caddy..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Uiteraard kunnen wij de Parkeersensoren ook professioneel voor u inbouwen. Wij beschikken over eigen gecertificeerde monteurs, met jarenlange ervaring.Dagelijks monteren wij dergelijke Parkeersensoren in de meest uiteenlopende auto's!..
€175,00
Excl. BTW:€175,00
Uiteraard kunnen wij de Parkeersensoren ook professioneel voor u inbouwen. Wij beschikken over eigen gecertificeerde monteurs, met jarenlange ervaring.Dagelijks monteren wij dergelijke Parkeersensoren in de meest uiteenlopende auto's!..
€135,00
Excl. BTW:€135,00
Installatie inclusief uitleg en eventueel opladen van radar software voor het buitenland.Levenslange garantie op de inbouw.Leonparc regelt als enige in de Benelux de inbouw van elektronica via internet.  Ook bij een eventuele latere vraag of uitleg kunt u terecht bij ons.Wij zijn zo overtuigd v..
€500,00
Excl. BTW:€500,00
Naast de montage van Stinger of target radar detectie is de installcard radar detectie inclusief uitleg en eventuele installatie van de radar detectie software voor gebruik in het buitenland.Levenslange garantie op de inbouw.Leonparc regelt als enige in de Benelux de inbouw van elektronica via inter..
€300,00
Excl. BTW:€300,00
De installcard dakscherm monteren is inclusief de bekabeling die bij het scherm geleverd wordt, eventuele extra bekabeling is een extra.Levenslange garantie op de inbouw.Leonparc regelt als enige in de Benelux de inbouw van elektronica via internet.  Ook bij een eventuele latere vraag of uitleg..
€200,00
Excl. BTW:€200,00
Laat uw 2-Channel dashcam professioneel installeren door een gecertificeerde installateur in uw omgeving (montage truck en camper dashcam op aanvraag)Hoe gaat het in zijn werk?Na het bestellen van de installatievoucher ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierna zullen wij uw bestelgegeven..
€199,95
Excl. BTW:€199,95
Bij de installcard 2 din autoradio inbouwen is het montage paneel inclusief behalve bij auto's waar de airco overgezet moet worden in het inbouwpaneel.Het eventueel aansluiten van de originele stuurbediening is een meerprijs. Ook het aansluiten op een actief luidsprekersysteem zoals bijvoo..
€199,00
Excl. BTW:€199,00
Bij de installcard 2 din navigatie inbouwen is het montage paneel inclusief,  behalve bij auto's waar de airco overgezet moet worden in het inbouwpaneel.Het eventueel aansluiten van de originele stuurbediening is een meerprijs. Ook het aansluiten op een actief luidsprekersysteem zoals bijvoorbe..
€199,00
Excl. BTW:€199,00
Bij de installcard 1 din navigatie inbouwen is het montage paneel inclusief,  behalve bij auto's waar de airco overgezet moet worden in het inbouwpaneel.Het eventueel aansluiten van de originele stuurbediening is een meerprijs. Ook het aansluiten op een actief luidsprekersysteem zoals bijvoorbe..
€199,00
Excl. BTW:€199,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 22